Παρουσιάζοντας το ΝΕΟ The Neck And Décolleté Concentrate

Αποκαλύψτε μια νεανική εμφάνιση στο ντεκολτέ σας. Αυτή η πολυτελής θεραπεία τροφοδοτείται από μια συμπυκνωμένη μορφή Miracle Broth™, που ανανεώνει τα κύτταρα, ενυδατώνει, καταπραΰνει και προσδίδει πιο ανορθωμένη εμφάνιση και πιο σταθερή αίσθηση στις πιο ευαίσθητες και γοητευτικές περιοχές σας.

ΑΠΟΓΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΑΣ
Ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι εύθραυστες περιοχές που είναι ευαίσθητες στις επιπτώσεις του χρόνου, της ρύπανσης και των ημερήσιων στρεσογόνων παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του “tech neck” – ο όρος του 21ου αιώνα που αναφέρεται στις γραμμές που εμφανίζονται κοιτάζοντας προς τα κάτω σε κινητές οθόνες για παρατεταμένες χρονικές περιόδους . Το ΝΕΟ Neck and Décolleté Concentrate είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να δώσει στο λεπτό δέρμα μια πιο ανορθωμένη εμφάνιση και πιο σφιχτή αίσθηση ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει βαθιά, εξομαλύνει την εμφάνιση των γραμμών και ενισχύει την προστασία του δέρματος. Με την πλούσια, μεταμορφωτική υφή και τον Concentrated Miracle Broth™, η ειδική σύνθεση αποκαλύπτει ένα πιο ανθεκτικό, ανανεωμένο ντεκολτέ.

ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ

CONCENTRATED MIRACLE BROTH
Μια βαθιά συμπυκνωμένη μορφή του ισχυρού μας ελιξιρίου βοηθά στη βελτιστοποίηση της φυσικής ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος.

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΝΖΥΜΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ
Το ισχυρό, θαλάσσιο ένζυμο λειτουργεί με τρεις τρόπους για να βοηθήσει στη μεταμόρφωση της όψης του δέρματος:
● Ενδυναμώνει: Ενισχύει τη φυσική δομή στήριξης του δέρματος (κολλαγόνο και ελαστίνη) για πιο σταθερή αίσθηση και πιο ανορθωμένη εμφάνιση. Το δέρμα φαίνεται και αισθάνεται πιο ενισχυμένο και ανανεωμένο.
● Απαλύνει: Γεμίζει και απαλύνει το ευαίσθητο δέρμα για να καταπολεμήσει τα σημάδια γήρανσης.
● Προσφέρει ομοιόμορφο τόνο: Λειτουργεί για να βελτιώσει τον ορατό αποχρωματισμό και να βοηθήσει το δέρμα να φαίνεται σφριγηλό και υγιές.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ LIME TEA
Η αντιοξειδωτική μας δύναμη που βοηθά στη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης και ομορφιάς του δέρματος.

ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
Δεν είναι La Mer χωρίς το πολυτελές άγγιγμα. Η πολυτελής υφή αγκαλιάζει το δέρμα με την άνεση της επουλωτικής ενυδάτωσης. Μια μοναδική μαγνητική διαδικασία αναστέλλει τα συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά για ακριβή αποτελέσματα και δημιουργεί μια υπέροχη μεταξένια σύνθεση που γίνεται ένα με το δέρμα, περικλείοντας το λαιμό και το ντεκολτέ σε μια μεταμορφωτική υφή.
ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ LA MER
Υιοθετείστε ένα διαρκές τελετουργικό. Πρώτα χρησιμοποιείστε το μεταξένιο πινέλο για να εφαρμόσετε τη θεραπεία στο λαιμό και στο ντεκολτέ με ανοδικές κινήσεις για πιο αποτελεσματική και ομοιόμορφη εφαρμογή. Εφαρμόστε ελαφριά πίεση με την παλάμη του χεριού και κινηθείτε προς τα πάνω και προς τα έξω. Έπειτα με τις άκρες των δαχτύλων, κάντε μασάζ προς τα έξω και προς τα πάνω με κυκλικές κινήσεις για πιο σφιχτή αίσθηση, ανορθωμένη εμφάνιση και ενισχυμένη ελαστικότητα που γεμίζει με ενυδάτωση.

Related Posts

Περπάτημα στην εγκυμοσύνη: Ποια τα οφέλη και τι να προσέξετε;

Η άσκηση στην εγκυμοσύνη έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης παθήσεων που σχετίζονται με την αύξηση βάρους και την ακινησία. Το περπάτημα στην εγκυμοσύνη είναι επιτρεπτό εφόσον η έγκυος είναι ασφαλής και η εγκυμοσύνη...

15 φράσεις που άκουσα από την (προ)έφηβη κόρη μου και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!

Η κόρη μου είναι 12 ετών και την λένε Μελίνα. Σε λίγες μέρες από τώρα θα πάει στην πρώτη γυμνασίου και τις τελευταίες εβδομάδες μεταμορφώθηκε από ένα γλυκομίλητο και χαριτωμένο παιδάκι σε ένα (προ)έφηβο κορίτσι...

Αφήστε τα παιδιά να παίξουν

Tο παιχνίδι είναι ένα σημαντικότατο κομμάτι της ζωής των παιδιών από τη βρεφική ηλικία έως την εποχή της ενηλικίωσής τους. Είναι για το παιδί η μόνη σοβαρή απασχόληση. Είναι ευχαρίστηση, είναι δοκιμή, είναι εξάσκηση, είναι...