Μπισκότα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη

Υλικά για περίπου 25 κομμάτια

1 φλ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα

1/3 φλ. τσαγιού σιρόπι αγαύης

2 φλ. κορν φλέικς

3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 φλ. μαργαρίνη soft

2 αβγά

1 φλ. αποβουτυρωμένο γάλα (1,5% λιπαρά)

1 βανίλια

Εκτέλεση

Χτυπάμε τη μαργαρίνη μαζί με την αγαύη και τη βανίλια μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο. Προσθέτουμε τα αβγά και σταδιακά το γάλα. Ανακατεύουμε τα κορν φλέικς, το αλεύρι, τα αμύγδαλα αφού προηγουμένως τα έχουμε καβουρντίσει ελαφρώς και το μπέικιν πάουντερ. Τα προσθέτουμε σιγά σιγά στο προηγούμενο μείγμα και ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Πλάθουμε μπισκοτάκια σε όποιο σχήμα θέλουμε και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20′.

Related Posts

Big Brother-Spoiler: Αυτοί είναι οι παίκτες που ξαναμπαίνουν στο σπίτι!

Μία είδηση «βόμβα» που αφορά το «Big Brother» έγινε γνωστή πριν από λίγη ώρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» μάθαμε ότι την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου τέσσερις παίκτες που έχουν φύγει από το ριάλιτι...

Το «Baby Shark» εκθρόνισε το «Despacito» από την κορυφή του YouTube

Δεν υπάρχει παιδί και κατά συνέπεια και γονιός σε αυτόν τον πλανήτη που να μην έχει ακούσει (στο repeat!) και τραγουδήσει το χαριτωμένο και πιασάρικο τραγούδι «Βaby Shark». Η επιτυχία του είναι τεράστια και μάλιστα,...

SleepOver: Όταν το παιδί κοιμάται εκτός σπιτιού…

Κατερίνας Παπαγεωργίου… Το sleepover όταν γίνεται κάτω από σωστές προϋποθέσεις ενισχύει την εμπιστοσύνη των παιδιών στις ικανότητες τους και τα βοηθάει να γίνουν αυτόνομα και ανεξάρτητα. Αυτονομία και sleepover Τα περισσότερα παιδιά δείχνουν ενθουσιασμό και...