Μπισκότα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη

Υλικά για περίπου 25 κομμάτια

1 φλ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα

1/3 φλ. τσαγιού σιρόπι αγαύης

2 φλ. κορν φλέικς

3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 φλ. μαργαρίνη soft

2 αβγά

1 φλ. αποβουτυρωμένο γάλα (1,5% λιπαρά)

1 βανίλια

Εκτέλεση

Χτυπάμε τη μαργαρίνη μαζί με την αγαύη και τη βανίλια μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο. Προσθέτουμε τα αβγά και σταδιακά το γάλα. Ανακατεύουμε τα κορν φλέικς, το αλεύρι, τα αμύγδαλα αφού προηγουμένως τα έχουμε καβουρντίσει ελαφρώς και το μπέικιν πάουντερ. Τα προσθέτουμε σιγά σιγά στο προηγούμενο μείγμα και ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Πλάθουμε μπισκοτάκια σε όποιο σχήμα θέλουμε και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20′.

Related Posts

Μια μαμά απαντά σε αυτούς που νομίζουν ότι η καισαρική είναι «ο εύκολος τρόπος

Αρκετοί θεωρούν ότι όσες γυναίκες γεννούν με καισαρική έχουν μια πολύ πιο εύκολη «δουλειά», δεν κουράζονται και δεν πονάνε. Ωστόσο, η αλήθεια απέχει πολύ απ’ αυτό που πιστεύουν. Γι’ αυτό, η Raye Lee, μια μαμά...

Αλμυρές κρέπες στο φούρνο

ΥΛΙΚΑ Υλικά για τις κρέπες: 120 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ. 120 ml Νερό 120 ml. Γάλα, πλήρες 2 Αυγά ¼ κ.γ. Αλάτι 1 κ.σ. Βούτυρο, λιωμένο & έξτρα για το ψήσιμο της κρέπας Υλικά για τη...

Νίτσε: «Σε κάθε αυθεντικό άνθρωπο υπάρχει ένα παιδί που θέλει να παίξει..»

Η ωριμότητα του ανθρώπου είναι να ξαναβρεί τη σοβαρότητα με την οποία έπαιζε όταν ήταν παιδί. – Φ. Νίτσε Αυτό ήταν το θέμα που απασχολούσε σε μεγάλο βαθμό το Νίτσε, ο οποίος δήλωνε ότι σε...