Μπισκότα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη

Υλικά για περίπου 25 κομμάτια

1 φλ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα

1/3 φλ. τσαγιού σιρόπι αγαύης

2 φλ. κορν φλέικς

3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 φλ. μαργαρίνη soft

2 αβγά

1 φλ. αποβουτυρωμένο γάλα (1,5% λιπαρά)

1 βανίλια

Εκτέλεση

Χτυπάμε τη μαργαρίνη μαζί με την αγαύη και τη βανίλια μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο. Προσθέτουμε τα αβγά και σταδιακά το γάλα. Ανακατεύουμε τα κορν φλέικς, το αλεύρι, τα αμύγδαλα αφού προηγουμένως τα έχουμε καβουρντίσει ελαφρώς και το μπέικιν πάουντερ. Τα προσθέτουμε σιγά σιγά στο προηγούμενο μείγμα και ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Πλάθουμε μπισκοτάκια σε όποιο σχήμα θέλουμε και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20′.

Related Posts

Γιατί αλλάζει η συμπεριφορά του παιδιού όταν αποκτά αδερφάκι;

Τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή συμπεριφοράς του μεγαλύτερου παιδιού όταν έρχεται στο σπίτι το αδερφάκι του; Ο ερχομός ενός νέου μωρού είναι μια τεράστια αλλαγή για κάθε παιδί στην οικογένεια. Είναι απολύτως φυσιολογικό το...

Υπάρχει παιδικός έρωτας ;

Υπάρχουν έρωτες και έρωτες. Εφήμεροι, επιφανειακοί, βαθιοί, ανεκπλήρωτοι. Άπειρα μυαλά έχουν στυφτεί, για να τους περιγράψουν. Νύχτες και νύχτες έχουν ξοδευτεί παρέα με αλκοόλ για να δοθούν απαντήσεις στο μυστήριο του. Υπάρχει, όμως, κι ένας...

Πόσο διαρκεί η επιλόχειος κατάθλιψη

Ορίστε τα σημάδια που θα πρέπει να αναζητήσετε. Η επιλόχειος κατάθλιψη ίσως κρατάει περισσότερο από όσο φανταζόμασταν. Οι γιατροί καλούνται να εξετάσουν τις γυναίκες για επιλόχειο κατάθλιψη ακόμη και 6 μήνες μετά τον τοκετό. Το...