O γάμος Μαθιού Βασιλικής και το όνομα του παιδιού που θα γεννήσει η Αργυρώ

Η αλήθεια είναι πως από την αρχή της σειράς το ζευγάρι Μαθιός – Βασιλική έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και την περισσότερη αγάπη του κοινού. Ένας δυνατός έρωτας που άντεξε στο πέρασμα των χρόνων αλλά και ένα ζευγάρι το οποίο το χωρίζει ένας κρυφός φόνος. Στη συνέχεια της σειράς θα έχουμε επιτέλους κάποιες ευχάριστες εξελίξεις που θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τους φανς του ζευγαριού.

Για να φτάσουμε όμως στις θετικές εξελίξεις της σχέσης τους θα πρέπει πρώτα το ζευγάρι να περάσει τη… δοκιμασία του Νικηφόρου. Ο γιος της Βασιλικής είναι αυτός που μπορεί είτε να διαλύσει μια για πάντα κάθε σχέση τους είτε να τους δώσει την έγκρισή του να ζήσουν την αγάπη τους.

Στα επόμενα επεισόδια ο Νικηφόρος μαθαίνει για τη σχέση της μητέρας του με τον Μαθιό και η αντίδραση του είναι η αναμενόμενη.

Γυρνώντας σπίτι του από το Ηράκλειο περιμένει να ζήσει μερικές στιγμές χαλάρωσης ωστόσο θα βιώσει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής του.

Μαθιός και Νικηφόρος πηγαίνουν μαζί για κυνήγι και εκεί οι δύο άντρες έρχονται πιο κοντά. Λένε αλήθειες και μοιράζονται βαθιές σκέψεις τους. Εκεί ο Μαθιός θα του κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη. Του εξομολογείται τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τη μητέρα του και πως οι δυο τους διατηρούν σχέση!

Ο Νικηφόρος σοκάρεται, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Βασιλική κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της για το πως θα αντιδράσει. Η Καλλιόπη κρατάει μια αναπάντεχη στάση όσον αφορά το παιδί.

Ο Νικηφόρος φεύγει ξανά για Ηράκλειο για να συνέλθει. Ο Μαθιός εξομολογείται τη πρόθεσή του να φύγει για πάντα από το χωριό αν ο Νικηφόρος δε δεχτεί τη σχέση τους μιας και ζωή χωρίς της Βασιλική εκεί δεν υπάρχει γι’ αυτόν.

Όταν επιστρέψει ο Νικηφόρος θα τους δώσει την τελική του απάντηση. Το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να μείνει πλέον μαζί ότι κι αν γίνει. Αποφασίζουν να κάνουν επίσημη τη σχέση τους και ο Μαθιός ζητάει τη Βασιλική σε γάμο μπροστά σε όλο το χωριό!

Η Καλλιόπη πανικοβάλλεται από την είδηση ότι ο γιος της παντρεύεται. Καταλαβαίνει πλέον ότι ο λόγος της δε περνά.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ δε ξεχνάει τον αδερφό της
Την ίδια ώρα, η Αργυρώ συνεχίζει να βρίσκεται στα Γιάννενα. Η σχέση της με τον Σταύρο όλο και δυναμώνει. Όταν μάλιστα του αποκαλύψει ότι είναι έγκυος αυτός θα σταθεί στο πλευρό της και την καθησυχάζει ότι θα μεγαλώσει το παιδί της σα να είναι δικό του.

Οι μήνες περνούν και η Αργυρώ γεννάει το παιδί του Αστέρη στα Γιάννενα. Το παιδί θα είναι αγόρι και η κοπέλα βρίσκει την ευκαιρία να τιμήσει τον αδικοχαμένο της αδερφό, τον Πετρή, μέσω του παιδιού. Δίνει έτσι στο μωρό το όνομα «Πέτρος».

Related Posts

Γιαούρτι και τα ωφελήματα του!!

Νικολέτα Μιχαηλίδου, M.S., R.D. Κλινική και Αθλητική Διαιτολόγος/ Διατροφολόγος Για περισσότερες πληροφορίες: nikoletam@cytanet.com.cy Το γιαούρτι καταναλώνεται παγκοσμίως για εκατοντάδες χρόνια. Είναι πολύ θρεπτικό και καταναλώνοντας το συχνά μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς την υγεία....

Σασμός spoiler: Σπαράζει η Μαρίνα πάνω σε ξένο μνήμα! Η πιο ανατριχιαστική σκηνή έρχεται!

Η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της! Η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα και η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη απ’ αυτή την εξέλιξη. Προτού φύγει από την Κρήτη,...

Πειθαρχία | Πρέπει να τη ζητάμε από τα παιδιά άλλων;

Όταν κάποιος γονιός βρεθεί αντιμέτωπος με μια τέτοια περίπτωση, σίγουρα περνούν πολλές σκέψεις από το μυαλό του. Ωστόσο αυτό που πρέπει να έχει στο νου του είναι να μην κάνει κάτι που θα προσβάλει τους...