Πρωϊνό : Berries & yogurt bowl απο τον Γιάννη Λουκάκο

YΛΙΚΑ
Για το yogurt bowl

170 γρ. γιαούρτι
700 γρ. μείγμα φρούτων:
200 γρ. μέλι
200 γρ. φράουλα κατεψυγμένη σε μικρά κομμάτια blackberries κατεψυγμένα
100 γρ. blackcurrant κατεψυγμένα
130 γρ. μπανάνα κατεψυγμένη σε μικρά κομμάτια
100 γρ.
Topping
Toppings

νιφάδες διατροφικής μαγιάς
φράουλες κομμένες σε φέτες
μούρα ολόκληρα
σταφίδες
μπανάνα κομμένη σε ροδέλα
σπόροι τσία
αμύγδαλο καβουρδισμένο σπασμένο σε χοντρά κομμάτια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

&;

Για το yoghurt bowl

Σε ένα πολυμηχάνημα τοποθετούμε τα κατεψυγμένα φρούτα και το μέλι. Χτυπάμε πολύ δυνατά μέχρι να δημιουργηθεί μία λεία σφιχτή κρέμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μείγμα με τα κατεψυγμένα φρούτα και το μέλι το γιαούρτι. Ανακατεύουμε πολύ καλά με τη βοήθεια ενός κουταλιού και μοιράζουμε σε μπωλ. Τοποθετούμε από πάνω τα toppings μοιράζοντάς τα σε ευθείες γραμμές έτσι ώστε να καλύψουμε όλη την επιφάνεια του μπωλ.

Toppings

Tip: Για την κάλυψη της επιφάνειας του μπωλ, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ό,τι συνδυασμό κόκκινων φρούτων και toppings επιθυμούμε.

 

Πηγή : yiannislucacos.gr

Related Posts

Μια μαμά απαντά σε αυτούς που νομίζουν ότι η καισαρική είναι «ο εύκολος τρόπος

Αρκετοί θεωρούν ότι όσες γυναίκες γεννούν με καισαρική έχουν μια πολύ πιο εύκολη «δουλειά», δεν κουράζονται και δεν πονάνε. Ωστόσο, η αλήθεια απέχει πολύ απ’ αυτό που πιστεύουν. Γι’ αυτό, η Raye Lee, μια μαμά...

Αλμυρές κρέπες στο φούρνο

ΥΛΙΚΑ Υλικά για τις κρέπες: 120 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ. 120 ml Νερό 120 ml. Γάλα, πλήρες 2 Αυγά ¼ κ.γ. Αλάτι 1 κ.σ. Βούτυρο, λιωμένο & έξτρα για το ψήσιμο της κρέπας Υλικά για τη...

Νίτσε: «Σε κάθε αυθεντικό άνθρωπο υπάρχει ένα παιδί που θέλει να παίξει..»

Η ωριμότητα του ανθρώπου είναι να ξαναβρεί τη σοβαρότητα με την οποία έπαιζε όταν ήταν παιδί. – Φ. Νίτσε Αυτό ήταν το θέμα που απασχολούσε σε μεγάλο βαθμό το Νίτσε, ο οποίος δήλωνε ότι σε...