Σασμός spoiler: Σπαράζει η Μαρίνα πάνω σε ξένο μνήμα! Η πιο ανατριχιαστική σκηνή έρχεται!

Η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της! Η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα και η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη απ’ αυτή την εξέλιξη.

Προτού φύγει από την Κρήτη, η Μαρίνα συναντά την Καλλιόπη και προμηνύεται λογομαχία. Αυτή θα είναι και καθαριστική τόσο για το φευγιό της όσο και για τις ανατρεπτικές αποκαλύψεις που έρχονται!

Αυτό που περισσότερο θα κοστίσει στη Μαρίνα είναι το γεγονός ότι ξαφνικά και από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθεί μακριά από το μνήμα του άντρα της και του γιου της, Πέτρη.

Έτσι λοιπόν για να βρει παρηγοριά θα επισκεφτεί το νεκροταφείο και θα κλάψει γοερά πάνω από μνήμα ενός ξένου παιδιού, στην ηλικία του Πετρή της. Μέσα σε κλίμα οδύνης θα γυρίσει το κεφάλι της και θα δει για πρώτη φορά τη μητέρα αυτού του παιδιού, την οποία θα υποδυθεί η Ντίνα Μιχαηλίδου.

Ο πόνος και η βαθιά θλίψη που αισθάνονται θα τις φέρουν κοντά και θα δημιουργηθεί μεταξύ τους μια δυνατή φιλία που θα σταθεί δεκανίκι, ώστε να ξεπεράσουν όλα τα άσχημα που έχει φέρει η ζωή στον δρόμο τους.

Related Posts

Γιαούρτι και τα ωφελήματα του!!

Νικολέτα Μιχαηλίδου, M.S., R.D. Κλινική και Αθλητική Διαιτολόγος/ Διατροφολόγος Για περισσότερες πληροφορίες: nikoletam@cytanet.com.cy Το γιαούρτι καταναλώνεται παγκοσμίως για εκατοντάδες χρόνια. Είναι πολύ θρεπτικό και καταναλώνοντας το συχνά μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς την υγεία....

O γάμος Μαθιού Βασιλικής και το όνομα του παιδιού που θα γεννήσει η Αργυρώ

Η αλήθεια είναι πως από την αρχή της σειράς το ζευγάρι Μαθιός – Βασιλική έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και την περισσότερη αγάπη του κοινού. Ένας δυνατός έρωτας που άντεξε στο πέρασμα των χρόνων αλλά...

Πειθαρχία | Πρέπει να τη ζητάμε από τα παιδιά άλλων;

Όταν κάποιος γονιός βρεθεί αντιμέτωπος με μια τέτοια περίπτωση, σίγουρα περνούν πολλές σκέψεις από το μυαλό του. Ωστόσο αυτό που πρέπει να έχει στο νου του είναι να μην κάνει κάτι που θα προσβάλει τους...